baby,  barn,  strikk

rust

Rust – jeg simpelthen elsker den fargen drops har laget til sitt cottonmerino garn. Da jeg så marieljo (instagram) sin versjon av simpelthen bukse i denne fargen kunne jeg ikke annet enn å herme. Anbefaler en titt på hennes profil, der er det mye strikkesnadder og vakre fargekombinasjoner!
IMG_8686

Mønsteret på buksen er fra paelas og heter simpelthen bukse. Denne buksen har jeg strikket før og var veldig fornøyd med den. Den er forøvrig litt liten i størrelsen synes jeg, så denne er strikket i str 3 år til Nicolas som fyller 2 nå i november. Restegarnet ble til et nytt knappeskjerf som han kan bruke til buksa.

Dette garnet er 50 prosent bomull og 50 prosent merinoull så da blir ikke buksen så varm som hvis den strikkes i rent ullgarn. Samtidig beholder du den fine fastheten og strukturen som ullen gir, og som du ville mistet hvis du strikket i ren bomull.

Som dere ser er buksa allerede tatt i bruk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *