baby,  barn,  gave

Mormorstrikk: sommerkjole og mariusgensere

Jeg er ikke den eneste strikkeren i familien. Mamma er en racer på pinnene. Hennes spesialitet vil jeg si er mariusgensere som jeg har skrevet tidligere om her. Nicolas har nettopp fått to nye mariusgensere av mormor som skal brukes denne høsten og vinteren. En i brunt tynt ullgarn som vi faktisk allerede har fått bruk for. Denne sommeren har nettopp ullplaggene vært de som har blitt mest brukt. I tillegg har han fått en gul i et tykkere ullgarn som blir fin til vinteren.

Årets sommerstrikk fra mamma er denne nydelige kjolen strikket litt på frihånd og litt etter oppskrift fra PTdesign. Denne skal min niese Hedda som blir 5 år i september få. Teknikken heter hønsestrikk og var oppstod på 70-tallet. Kjolen er strikket i lerke fra dale garn. Er den ikke fin?IMG_7793

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *