oppskrift,  voksen

kjappsydd strikkepinneetui

Dette må være et must for alle strikeelskere, et lite nett etui til strømpepinner! Mads klager støtt over at han finner strikkepinner på de rareste steder hjemme hos oss. I sofaen, liggende i bokhylla, i skuffer og i skap. Ofte har jeg også selv irritert meg grønn over å ikke finne akkurat de pinnene jeg trenger. Men nå er altså strikkepinnerotet løst! (til rundpinner kan jeg anbefale et (ikke så fint) men praktisk plastikketui fra stoff og stil)

IMG_6996

Mønsteret til dette etuiet fant jeg her om dagen på Pickles sine nettsider. Jeg kan ikke skjønne hvordan jeg etter alle disse årene ikke har sett picklesbloggen sitt lille avsnitt om ‘andre prosjekter’ (nederst i høyre kolonne på bloggen deres). Her finner du alt fra små syprosjekter til nydelige muffinsoppskrifter!

IMG_6997Jeg hadde hverken nok stoff eller platevatt liggende men med litt oppfinsommhet ble det etui likevel. Fra posen som egentlig skulle gis til loppemarked brukte jeg en gammel olabukse til ytterstoff. Litt bomullslærett hadde jeg liggende til forstoff på innsiden. Istedenfor platevatt som Pickles så fint anbefaler brukte jeg en kjøkkenklut av typen de billigste du finner (de som kjennes nesten ut som filt), og det funket veldig bra. Oppskriften finner du her!

Jeg kan desverre ikke anbefale å bruke et så tykt stoff som olastoff til det ytterste laget. Særlig sømmene fra olabuksen er litt for tykke til å få brettet pene hjørner etc. Men bortsett fra noen skjønnhetsfeil her og der må jeg si meg godt fornøyd med dette prosjektet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *