baby,  barn

pilotlue

Denne pilotlua har jeg hatt lyst til å strikke så lenge, og endelig ble den prioritert på strikkelista. Mønsteret er fra de flinke jentene i klompelompe.

IMG_6846Dette bildet er tatt for noen uker siden da vi hadde kraftig snøfall i Oslo, men lua er ment til å brukes denne våren. Jeg brukte derfor garnet Pickles Summer Wool, som er en nydelig blanding av 70% bomull og 30% ull. Lua er dermed både myk og god å ha på og varmer ikke for mye nå som våren kommer. Som dere sikkert ser er garnet litt ulike tykkelser som gjør at det blir noen ujevnheter i mønsteret. Hvis du vil unngå dette er det nok bedre å bruke Sandnes merino som er garnforslaget i mønsteret.

IMG_6850Selvom denne kan se avansert ut så er mønsteret veldig lett og godt forklart på oppskriften. Denne er strikket i størrelse 1-3 år. Den ble litt for lang til Nicolas så jeg rakk opp toppen og kuttet ned to mønsterrader før felling. Knappene er fra stoff og stil.

 

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *